Título: AMB LES TEVES PARAULES

Autor: JESÚS GARCÍA MORENO

Año de Publicación: 2019

Colección: Poesía

 

ISBN-13: 978-84-18566-27-1

 

Editorial: Rilke

http://www.poesiaerestu.com

 

PVP: 14 Euros (IVA Incluido). Puedes adquirir el libro en tu librería habitual y en nuestras librerías en internet.

 

Pag. 118

 

 

RESEÑA:

Què podria dir del Jesús García? Doncs que el recordo de joveneta (17 anys) fent cinema amateur, ell defensant un curtmetratge i jo, un altre. Després ja li vaig perdre la pista…

Però qui és el Jesús? Doncs un home de pares andalusos, nascut a Albacete, que amb 10 anys va aterrar al Prat. La vida l’ha portat per molts camins; per la feina -per exemple- va estar-se 18 anys a Madrid. Al jubilar-se, torna al Prat.

Ens vàrem retrobar en una conferència-col·loqui sobre els meus poemes que “tintablava” em va proposar dur a terme el 2019. Ell em va fer unes fotos a casa meva, va compaginar el díptic de presentació i va confeccionar un vídeo amb música que m’acompanyava mentre jo recitava. Aleshores vaig descobrir un Jesús diferent d’aquella imatge dels meus 17 anys. Vaig veure un home inquiet, calidoscòpic, il·lusionat per la vida… i vaig saber que també escrivia; la poesia li agrada. Està captivat pels mots, les paraules que bullen i brollen del seu cervell, a flor de pell. Gaudiu llegint els seus poemes, i després, citant-lo:

“La terra que es trepitja és més pròpia

si pròpia pogués ser

la terra que es trepitja.”

Àngela Jové

 

EL AUTOR

Jesús García Moreno, és Llicenciat en Història i poeta. Amb deu anys es va traslladar a viure al Prat de Llobregat (Barcelona) a on resideix en l’actualitat. És membre de la Junta Directiva de l’Associació d’Escriptors del Prat, “tintablava”, amb la que col·labora en tasques de difusió cultural i literària; des de l’any 2016, també forma part del Jurat del Premi Literari de poemes per a joves pratencs. Ha estat secretari del Jurat del XV Certamen Internacional de poesía Rafael Alberti, promogut per la Casa d’Andalusia i l’Ajuntament del Prat de Llobregat. Fins avui ha publicat en castellà els poemaris Entre palabras, Editorial Poesía eres tú (2013), i Más allá de las palabras, Ediciones Rilke (2019) —aquest poemari va ser triat per l’Asociación de Editores de Poesía de España, com un dels dotze millors llibres de poesia publicats al llarg de l’any 2019—. I ara, us vol presentar el llibre, Amb les teves paraules, Ediciones Rilke (2022), el seu primer poemari en català.

PUEDES ADQUIRIR EL LIBRO EN TU LIBRERÍA HABITUAL O EN NUESTRAS LIBRERÍAS

Información tras publicar un libro: AMB LES TEVES PARAULES de JESÚS GARCÍA MORENO con la editorial de poesía Editorial Ediciones Rilke.

JESÚS GARCÍA MORENO logra publicar un libro de poesía, AMB LES TEVES PARAULES, tras un proceso de selección de obras con la Editorial Ediciones Rilke.

Todos los derechos del libro AMB LES TEVES PARAULES pertenecen a JESÚS GARCÍA MORENO tras publicar un libro con la Editorial Ediciones Rilke.

Publicar un libro de poesía como AMB LES TEVES PARAULES de JESÚS GARCÍA MORENO es posible gracias al trabajo de todo el equipo de la Editorial Ediciones Rilke.

Toda la promoción del libro AMB LES TEVES PARAULES la puedes ver en la página de la Editorial Ediciones Rilke y en la web que la editorial la hace a JESÚS GARCÍA MORENO tras publicar un libro.

JESÚS GARCÍA MORENO agradece a la Editorial Ediciones Rilke y la Agencia del libro por facilitar el trabajo de publicar un libro: AMB LES TEVES PARAULES.

La Editorial Ediciones Rilke y JESÚS GARCÍA MORENO agradecen la colaboración de los poetas, que han conseguido publicar un libro, y lectores del libro AMB LES TEVES PARAULES por su colaboración en la promoción y difusión de la obra.

Libro:
product image
Puntuación
3 based on 2 votes
Editorial
Editorial Ediciones Rilke
Libro:
AMB LES TEVES PARAULES
Precio
EUR 14
Disponibilidad
Available in Store Only